کشمش کاشمری به دو نوع کشمش سبز و کشمش طلایی یا زرد می باشد. البته کشمش آفتابی هم تولید شده که جهت تولید الکل کاربرد دارد.
سالانه ۲۰ تا ۴۰ هزار. تن کشمش در کاشمر خلیل آباد تولید می شود.
به طور میانگین ۳۰ درصد کشمش تولید شده کشمش سبز پیکامی صادراتی است. حدود ۷۰ درصد آن کشمش طلایی صادراتی است.
کشمش سبز کاشمر در بازارهای داخلی، کشورهای حوزه خلیج و اروپا مصرف می شود. اما کشمش طلایی کاشمر علاوه بر حوزه خلیج، به بنگلادش، پاکستان،روسیه، اوکراین، فیلیپین، مالزی و... صادرات می شود.
البته به جرات میتوان گفت که از جمعیت ۸ میلیارد نفری ، حداقل ۶ میلیارد آن، این کشمش را ندیدند، پس می توان به فرصت های جدید صادراتی اندیشید.
پیشنهاد ما به افراد توانمند این است که با تحقیق روی بازارهای جهانی ، اقدام به عرضه این محصول در کشورهایی کنند که این محصول آنجا شناخته شده نیست.
طبیعتاً این امر سود سرشاری نصیب شما خواهد کرد.
تا کنون عمده بازار کشمش کاشمر خلیل آباد ، در سیطره تعدادی از تجار پاکستانی، افغانی و اماراتی بوده است.
متاسفانه به علت تحریم های ظالمانه و شانتاژ خبری در رسانه های جهانی علیه ایران (نتیجه سیاست خارجی ایران )، کشمش کاشمر بیشتر با نام افغانی! یا هندی! عرضه می گردد.
باعث بسیار تاسف است که در شهر کاشمر خلیل آباد محصول تولید میشود. در همینجا کارتن آن هم تولید میشود. البته با مارک کشمش افغانی و سپس صادر می گردد.
یا برای بعضی از کشورهای هدف صادرات،بسته بندی های سفید و بدون هیچ نام و نشانی استفاده می گردد.
در هر صورت ما آموخته ایم که شرایط تغییر نخواهد کرد. ما خود را با شرایط موجود آموخته میکنیم.
مجموعه ما میتواند با توجه به تقاضای مشتریان گرامی، کشمش کاشمر خلیل آباد، کشمش سبز صادراتی و کشمش زرد صادراتی را با بسته بندی دلخواه عزیزان عرضه نماید.